Atmoz Classics – Enter The Lasershow

Laden Evenementen
Op paaszondag 9 april 2023 landt Atmoz Classics traditiegetrouw in hartje Maastricht voor de lekkerste klassiekers uit de clubhistorie van deze Belgische legendarische club. Ook deze editie hebben wij weer wat leuke dingen in petto en pakken we uit met een maximale lasershow zoals je nog nooit hebt gezien bij Atmoz.
𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟐 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢 𝐨𝐦 𝟐𝟎.𝟎𝟎𝐮 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞!
Voorgaande edities in Maastricht zijn op voorhand uitverkocht en staan garant voor de beste sfeer zoals je die tegenwoordig niet meer veel tegenkomt. Reden te meer om er vroeg bij te zijn dus zet je schrap want 𝑨𝑻𝑴𝑶𝒁 𝑪𝑳𝑨𝑺𝑺𝑰𝑪𝑺 – 𝑬𝑵𝑻𝑬𝑹 𝑻𝑯𝑬 𝑳𝑨𝑺𝑬𝑹𝑺𝑯𝑶𝑾 komt eraan!
Wij halen de gouden tijden van discotheek Atmoz met haar typerende Belgische sound terug tijdens het leukste retrofeestje van het jaar!
👉🏻 Muziek van toen…
👉🏻 Publiek van toen…
👉🏻 DJ’s van toen…
‘AtmoZ’, the story so far….
Midden jaren negentig werd er dancegeschiedenis geschreven: DJ/Producer Pat Krimson start met het AtmoZ-concept! In 1996 werd club Atmoz geopend in Hasselt (Ritz) en in 1998 volgde Atmoz in Vosselaar (La Forza). Het Atmoz-concept bleek ongekend populair bij zowel Belgen als Nederlanders. ‘Happy Music for Happy People’ Dat werd iedere week weer gevierd met luid getoeter en veel gejuich op de dansvloer.
De Atmoz-resident DJ crew bestond uit Pat Krimson, Nico Parisi, Dj Gert Corvers, Davidoff en Sven Lanvin. Deze werden aangevuld met andere helden als Francois, Daniel June, G-roam aka Punisher, Yves Deruyter enzv. Het AtmoZ-records label releasde menige clubhits en er zijn meer dan 250.000 Atmoz – CD compilaties over de toonbank gegaan…

 

Ga naar de bovenkant