AtmoZ is a Belgian Club-Concept by DJ Pat Krimson.
‘AtmoZ’, the story so far…. Midden jaren negentig werd er dance geschiedenis geschreven, DJ/Producer Pat Krimson start met het AtmoZ-concept!

In 1996 werd club AtmoZ geopend in Hasselt (Ritz) en in 1998 volgde AtmoZ in Vosselaar (La Forza).
Het AtmoZ-concept bleek ongekend populair bij zowel Belgen als Nederlanders. Kwaliteitsmuziek, topentertainment en dat is wat men hier kreeg voorgeschoteld. ‘Happy Music for Happy People’ Het voelde altijd als thuiskomen in de gezellige entourage van Atmoz, nergens vond je deze sfeer terug…

Dat werd iedere week weer gevierd met luid getoeter en veel gejuich op de dansvloer. De AtmoZ-resident DJ crew bestond uit Pat Krimson, Nico Parisi, Gert Corvers, Davidoff,Sven Lanvin… Deze werd aangevuld met andere helden als Francois & Daniel June NL, G-roam, Maurizzio, Yves Deruyter enz. Het AtmoZ-records label releasde menige clubhit en er zijn meer dan 250.000 AtmoZ-CD compilaties over de toonbank gegaan…

Maar het succes betekende jammer genoeg in 2004 ook het einde vd populaire AtmoZ-clubs. Pat Krimson trok zich terug op het zonnige party-eiland Ibiza en begon sporadisch terug met Atmoz on Tour Party’s te organiseren in de Benelux. Sinds 2010 kent ons club-concept weer een stijle heropgang, en de party’s in 2012 zijn bijna allemaal SOLD out!
‘AtmoZ, the legend is back’ jong en oud wil er weer bijzijn. Bij ons geen rode loper, gastenlijst en high-class gedoe, in AtmoZ is iedereen VIP! Het succes na 16jaar is steeds dat de ‘muziek & sfeer’ centraal staan!
Wij bieden vanf nu 2 nieuwe AtmoZ-conceptjes aan :
“AtmoZ ClassiX” : Enkel de beste Retro-hits in the house.
“AtmoZ Clubbing” : Een 50/50 mix van nieuwe uplifting Clubsounds en AtmoZ-Classix.

 

AtmoZ, WE were the past and WE are the future!

 

2023-02-07T12:03:20+00:00